אנו בכינור דוד מתחייבים לתהלוכת תופים ושופרות הכי שמחה שיש,בתחילת השבוע נפתח הסגר השני של הקורונה והוסרו את כל ההמגבלות התנועה לחוגגים בכותל.
מתופפים בכותל – זה אחד הפרמטרים החשובים ביותר בליווי חתן הבר מצווה. ניתן לתאם איתנו את תוכנית הליווי מי סדר השירים האהובים אליהם, את מקום העצירה למעגים לרידוקים.
חשוב לציין : לפני בחירת להקה לנגינה בכותל כבר בשיחת טלפון יש לברר את סיגנון הנגינה, למה שחשוב ? כי יש לבדוק האם מתופף שינגן באירוע יודע את השירים ואת החומר לפי עדת המשפחה שמגיע לחגיגה בירושלים.
מה תפקיד של להקת מתופפים בכותל: כמובן לשמח את החתן הבר מצווה יחד אם כל האורחים שמוזמנים לחגוג איתו את יום הבר מצווה. מתופפים מגיעים אם שופרות וחופה לבנה.
ניגוני חימום ליד האוטובוס להנאתכם עד שמתארגנים ליציאת התהלוכה. תוכלו לבחור שירים אהובים עליכם בתיאום מראש.
ברכות שהחיינו של כל המשפחה. לפני התיפוף ונגינה, אצלינו תמיד מברכים את החתן הבר מצווה יחד אם ההורים בבכות שהחיינו.
מזמינים את חתן הבר מצווה וההורים לכניסה מתחת לחופה הלבנה. לאחר צילומי פתיחה. תוקעים בשופרות ומברכים את המשפחה.
בדרך כלל מתחילים את התהלוכה בפתיחה של בסימן טוב ומזל טוב, ובהשמך אנו משלבים את השירי בר מצווה בתאום אם מזמין התהלוכה.
בדרך כלל אנו מתחילים לנגן מהגעת המשפחה באוטובוס. מנגנים בפתיחת האירוע, עושים מעגל ריקודים ליד מרכז דוידסון, ומסיימים את התהלוכה בשער כניסה לכותל. אילו כלי נגינה יהיו בהרכב הנגנים.
הרכב רגיל, 2 מתופפים מגיעים אם 2 שופרות וחופה לבנה.
תזמורת של קלרינט או סקסופון בתוספת של שופרות וחופה.
תוכלו להוסיף עוד כלי נגינה לתהלוכת המתופפים: כינור, סקסופון, אקורדיון, התוף הגדול וכמובן אנו ממליצים על נגן גיטרה.
הרכב כליזמר, מדובר במוזיקה נשמה יהודית מהיסוד, לאירועים סולידים ועדינים בדרך כלל מגיע בכלי נגינה: קלרינט, כינור ואקורדיאון. מגיעים בבגדים שחור לבן.
להקת מתופפים: זו הרכב המתאים ביותר לתהלוכות בר מצווה בכותל, מדובר בהרבה רעש ושמחה, מגיעים בבגדים לבנים מתקופת בית המקדש.
הרכב משולב: אחד ההרכבים המשודרגים של כינור דוד, שילוב של כליזמרים ומתופפים בליווי גיטרה ושירה, מגיעים בבגדים לבנים ושחורים בסיגנון כליזמר ירושלמי.